9/7/2014
CASA JC A ELLE DECOR ITALIA

La revista italiana ELLE DECOR s'ha interessat pel nostre projecte de Casa unifamiliar a Llavaneres i l'ha inclós a l'apartat de Decoració d'Interior de la seva versió online.

4/7/2014
CASA JC A ARCHELLO

La plataforma d'arquitectura i disseny ARCHELLO presenta el nostre projecte Casa a Llavaneres.

2/7/2014
CASA JC A PLATAFORMA ARQUITECTURA

El nostre últim projecto presentat al públic  -Casa JC  Llavaneres- ha estat publicat a Plataforma Arquitectura

2/7/2014
CASA JC A DEZEEN

Sota el títol "LA casa a Llavaneres de MIRAG està composada per quatre volums maclats", la revista online dezeen presenta avui el nostre projecte a la seva web. 

4/7/2014
CASA JC A ARCHDAILY

La reconeguda pàgina internacional de projectes d'arquitectura ARCHDAILY ha seleccionat la nostra casa a Llavaneres com a obra destacada. 

26/6/2014
CASA JC A ARCHITIZER

Avui podeu veure publicada la casa JC de Sant Andreu de Llavaneres a la web d'arquitectura Architizer. 

25/6/2014
EUROPACONCORSI LLAVANERES

El projecte d'habitatge unifamiliar a Sant Andreu de Llavaneres està avui present a la pàgina principal d'europaconcorsi.com com a obra destacada. Podeu accedir també a tota la informació del projecte.

1/4/2014
La Casa AT al Phaidon Atlas

Phaidon Atlas ha inclós el nostre projecte de casa privada a L'Ametlla del Vallès a la seva web, que és un recull on-line dels millors edificis del segle XXI.

12/9/2013
Esplai a Girona i Pavelló a Viladrau a ARTHITECTURAL

La pàgina Arthitectural ha inclós dos dels nostres projectes: l'Esplai Caixa per a gent gran a Girona i el pabelló multifuncional de Viladrau

7/8/2013
CentreCaixa al newsletter de COMPETITIONLINE

El nostre projecte de CentreCaixa a l'hospital de St.Pere de Ribes ha ser publicat a Competitionline a mitjans de juliol i vam ser seleccionats com a projecte destacat al newsletter d'agost d'aquesta web alemana. 

16/7/2013
MIRAG a ARCHILOVERS

Avui hem tingut l'honor de veure algunes de les nostres obres publicades a Archilovers. Us convidem a seguir el perfil de MIRAG en aquesta xarxa professional d'arquitectura mundial.

4/7/2013
EspaiCaixa a ARCHDAILY BRAZIL

El nostre projecte EspaiCaixa a Girona ha estat publicat a la versió brasilenya a Archdaily Brazil dins de la secció de 'Projetos selecionados', després de passar per la pàgina internacional d'Archdaily. 

30/6/2013
CentreCaixa a St Pere de Ribes a AECCAFE

El blog indi sobre arquitectura moderna AECCafe, que ja havia inclòs una de les nostres obres, repeteix. Avui es publica el 'CentreCaixa' de l'hospital de Sant Pere de Ribes, Barcelona, que us convidem a llegir. 

2/7/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a HAUTSYLE i MICHITECTURE

Bloggers d'arreu han inclós la nostra obra 'Habitatge AT' a L'Ametlla del Vallès als seus blogs sobre disseny i arquitectura. Us convidem a visitar-ne alguns d'ells a hautstyle i michitecture.

1/7/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a BÜRO24/7

La revista russa online BÜRO24/7, que recull notícies del món de la moda, l'arquitectura i la cultura -entre molts altres-, publica el nostre projecte 'Habitatges AT' a L'Ametlla del Vallès.

25/6/2013
EspaiCaixa a ARCHITIZER

Avui pots veure l'EspaiCaixa de Girona, un del nostres projectes icona, a la pàgina principal d'Architizer

7/6/2013
EspaiCaixa a STYLE OF DESIGN

Tambié podreu consultar l'EspaiCaixa de Girona a la pàgina web Style of Design que té com a missió fe run recull de notícies d'actualitat del món de l'Arquitectura. 

19/6/2013
Habitatge social a Sentmenat a ARTHITECTURAL

El projecte de quatre blocs amb 91 apartaments d'habitatge social a Sentmenat ha estat publicat a la revista digital arthitectural. Us convidem a visitar la noticia online. 

4/6/2013
Habitatge social a Sentmenat a ESTUDIO QUAGLIATA

Estudio Quagliata és un despatx d'arquitectura d'Uruguay que té a la seva pàgina web un blog sobre arquitectura, on han publicat el nostre projecte de 91 habitatges socials a Sentmenat

24/4/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès in THE COOLIST

Us convidem a llegir la descripció feta per THE COOLIST del nostre projecte Habitatge a L'Ametlla del Vallès. El trobareu a la seva pàgina principal. 

24/6/2013
EspaiCaixa a PLATAFORMA ECODESIGN PERU

PLATAFORMA ECODESIGN, pàgina web peruana, ha inclòs avui el nostre projecte d'EspaiCaixa a Girona. Estem contents de veure l'interès en altres països per la transformació funcional i formal d'un edifici existent en un centre cultural i social dotant-lo de representativitat institucional. 

24/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a JOVARQ.com

La pàgina mexicana JOVARQ té com a missió promocionar projectes de joves arquitectes de Mèxic i tot el món. Avui destaquen a la seva pàgina principal el nostre projecte d'Habitatge a L'Ametlla del Vallès

23/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a ARQ.COM.MX BUSCADOR DE ARQUITECTURA

També podràs consultar el nostre projecte d'Habitatge a L'Ametlla del Vallès en el Buscador de Arquitectura mexicano arq.com.mx que defineix la casa unifamiliar com una 'serp negra'.

24/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès en la pàgina principal d'URDESIGN MAGAZINE

Ens estrenem a la web italiana URDesign Magazine amb el nostre projecte d'Habitatge  unifamiliar a L'Ametlla del Vallès. Trobaràs fotografies de Jordi Surroca així com una petita descripció del projecte a la seva pàgina principal. 

24/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a ARCHITIZER

Architizer ha publicat avui un altre dels nostres projectes, l'Habitatge a L'Ametlla. Podeu trobar-lo com a 'Projecte destacat' a la seva pàgina principal. 

22/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a la pàgina DESIGNBOOM

La popular pàgina web designboom, creada l'any 1999 amb la intenció d'esdevenir una web de referència dins del món de l'art, el disseny i l'arquitectura, recull avui el nostre recent acabat projecte d'Habitatge privat a L'Ametlla del Vallès

20/6/2013
Habitatge a L'Ametlla del Vallès a la pàgina principal d'EUROPACONCORSI

Contents de veure a la pàgina principal d'Europaconcorsi el nostre projecte d'habitatge privat a L'Ametlla del Vallès Habitatge AJ. Trobareu tota la informació a la següent adreça: http://europaconcorsi.com/projects/234108-House-AJ

11/6/2013
Pavelló de Viladrau a AECworldXP

Ja es pot consultar la descripció i les fotografies del nostre projecte de 'Pavelló multifuncional a Viladrau' al blog AECworldXP.com. AECworldXP és una plataforma de projectes d'Arquitectura, Enginyeria i Construcció per a professionals, gestionat per la companyies índies 'Jasubhai Media' i 'IA&B'.

10/6/2013
Les nostres obres i el nostre perfil a COMPETITIONLINE

Ja pots visitar tant el nostre perfil a la pàgina alemanya COMPETITIONLINE, així com les nostres obres Bloc d'habitatges al carrer Raset de BarcelonaCentreCaixa a l'hospital de Sant Pere i l'EspaiCaixa de Girona

10/6/2013
Pavelló de Viladrau, CentreCaixa i EspaiCaixa a MIMOA

MIRAG ja comptava amb la seva obra d'habitatges al carrer Raset de Barcelona a la pàgina web MIMOA. MIMOA és una guia on-line d'obres d'arquitectura, creada als Països Baixos. Ara també podreu trobar tres altres projectes: el Pavelló multidisciplinar a Viladrau, el CentreCaixa a l'hospital de Sant Pere de Ribes i l'EspaiCaixa de Girona

6/5/2013
Publicació de dos dels nostres projectes a ARCHDAILY

Els nostres projectes EspaiCaixa a Girona i els 91 habitatges socials a Sentmenat s'han publicat a Archdaily dins de la secció de projectes destacats, així com el nostre altre projecte del Pavelló multidisciplinar a Viladrau.

5/6/2013
Publicació del Pavelló a Viladrau a ARCHITIZER

La coneguda web americana Architizer ha publicat el nostres projecte del Pavelló multifuncional al municipi de Viladrau a la seva secció de 'Projectes destacats'. Us convidem a veure'l online

3/6/2013
Publicació del Pavelló a Viladrau a ARCHDAILY

El projecte Pavelló Multifuncional a Viladrau s'ha publicat a Archdaily, pàgina de referencia de projectes d'arquitectura contemporanis. Pots trobar tota la informació a la secció de projectes destacats.

30/5/2013
Habitatge de Raset a MIMOA

MIMOA és una guia online d'obres d'arquitectura, creada als Paisos Baixos. Una selecció de projectes contemporànies hi estan descrites i situades en un mapa, de tal manera que són fàcilment localitzables per a qualsevol usuari. MIRAG s'hi estrena amb la nostra obra al carrer Raset de Barcelona: un bloc d'habitatges. 

6/5/2013
Publicació de l'EspaiCaixa de Girona a la pàgina principal d'EUROPACONCORSI

El projecte EspaiCaixa de Girona ha estat publicat a la pàgina principal d' Europaconcorsi. Pots trobar tota la informació del nostre projecte d'aquest centre de Girona a la següent direcció: http://europaconcorsi.com/projects/230060-EspaiCaixa-Girona

 

6/5/2013
Publicació del Pavelló a Viladrau a la pàgina principal d'EUROPACONCORSI

El projecte Pavelló Multifuncional a Viladrau s'ha publicat a la pàgina principal d' Europaconcorsi així com a la seva pàgina de facebook d'aquesta coneguda iniciativa italiana. Troba tota la informació del nostre projecte a: http://europaconcorsi.com/projects/230062

 

2/5/2013
Publicació del Pavelló de Viladrau al facebook de COMPETITIONLINE

L'obra de MIRAG, el pavelló multifuncional 'Riera Major' a Viladrau, s'ha publicat avui a la pàgina de facebook de competitionline. Podeu visitar el projecte també a la pàgina web de Competitionline Competitions and Architecture.

17/4/2013
Conferències de MIRAG a Brasil

L'equip de MIRAG -Pau Millet i Xavier Ramoneda- presenta avui, a Brasil, una selecció de les seves obres. Les presentacions es duran a terme a la Universitat Federal de Santa Catarina (Florianopolis) i la UNIFRA de Santa Maria.

Els projectes presentats van de projectes de l'estudi en marxa (Casa a L'Ametlla del Vallès, Casa a Llavaneres), fins a obres construïdes (EspaiCaixa de Girona, CentreCaixa de Sant Pere de Ribes, Pavelló multifuncional a Viladrau, Bloc d'habitatges al carrer Raset a Barcelona) i col·laboracions (Recuperació paisatgística de l'abocador del Garraf, Centre de tractament de residus de Vacarisses, Conjunt de parcs de Viladecans i Recuperació mediambiental del riu Llobregat)